Λογιστικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου λογιστικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της παρακολούθησης, οργάνωσης και διεκπεραίωσης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Διαβάστε περισσότερα

1

Φορολογικές Υπηρεσίες

Σε ένα φορολογικό περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς και προκαλεί σύγχυση σε φορολογούμενους και επιχειρήσεις, η μόνη λύση είναι να εμπιστευθείτε έμπειρους επαγγελματίες που παρακολουθούν στενά τις φορολογικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα

2

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Αν έχετε αποφασίσει να κατέλθετε στον επιχειρηματικό στίβο, ή να επεκτείνετε τη δραστηριότητα σας, η m. Φοροτεχνική είναι η κατάλληλη επιλογή για να ξεκινήσετε μια οικονομοτεχνική μελέτη, που θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.  

Διαβάστε περισσότερα

3

Εργατικά - Ασφαλιστικά

 

Το κόστος της εργασίας και η αυτοματοποίηση των διαδικασιών που αφορούν τη μισθοδοσία και την ασφάλιση των εργαζομένων είναι ένα κομβικής σημασίας ζήτημα για τη σύγχρονη επιχείρηση,η μόνη λύση είναι η έμπειρη ματιά ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, όπως η m. Φοροτεχνική ...

Διαβάστε περισσότερα
Υπηρεσίες σχετικές με εργασιακά ή και ασφαλιστικά θέματα
Φορολογικές υπηρεσίες σε συνεργασία

Για Ιδιώτες

 

ΣΑπό το 1999 που ιδρύθηκε η m. Φοροτεχνική προσφέρει, αδιάλειπτα, σημαντικές υπηρεσίες συμβουλευτικής επί λογιστικών και φοροτεχνικών θεμάτων. Εξ ΄αρχής η φιλοσοφία μας ήταν η παροχή σύγχρονων φορολογικών λύσεων και η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες με τρίτους

 

Η επιχειρηματικότητα, σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού όπως οι σημερινές, απαιτεί όχι μόνο συνεχή ενημέρωση και προσπάθεια βελτιστοποίησης των προϊόντων και των υπηρεσιών αλλά και μια οργάνωση της επιχείρησης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα
Λογιστικές υπηρεσίες για ιδιώτες