03 Ιούν
Συνέχεια στο ράλι των διεθνών μετοχών, αφού οι ενδείξεις για ανάκαμψη του τομέα υπηρεσιών της κίνας αντισταθμίζουν τις ανησυχίες για τις νέες σινο-αμερικανικές κόντρες, τις εξελίξεις στο Χονγκ Κονγκ, αλλά και την κοινωνική έκρηξη στις ΗΠΑ. Το βλέμμα των επενδυτών είναι στραμμένο και στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου από μεγάλες επιχειρήσεις. 

Πηγή από: http://www ...

Συνεχίστε την ανάγνωση
03 Ιούν
Σε ανακοινώσεις σχετικά με τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και την επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας σε συγκεκριμένους ΚΑΔ της οικονομίας θα προχωρήσει στις 13.00 από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

03 Ιούν
Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 20.05.2020, αποδέχτηκε την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. Damian Cope και αποφάσισε την μη εκλογή νέου μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

03 Ιούν
Τις επιπτώσεις των 2 μηνών lockdown και το τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για τις επιχειρήσεις αποτυπώνει έρευνα της Endeavor Greece που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 25-27 Μαΐου. Στην έρευνα συμμετείχαν 100 επιχειρηματίες ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2019, από 15 διαφορετικούς κλάδους. Η έρευνα αποτυπώνει την επίδραση της κρίσης του κορωνοϊού στην ...
Συνεχίστε την ανάγνωση
03 Ιούν
Ο πλούτος των γυναικών στη Μέση Ανατολή αναμένεται να αυξηθεί στα 1,1 τρισ. δολάρια έως το 2023 από 786 δισ. δολάρια σήμερα, σύμφωνα με μελέτη της Boston Consulting Group. 

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

03 Ιούν
Αντιμέτωπη με μεγάλες ζημίες ήρθε το πρώτο τρίμηνο του έτους η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, η οποία και αναγκάστηκε να προβεί σε απομείωση της αξίας στοιχείων ενεργητικού καθώς η πανδημία κατέφερε ισχυρό πλήγμα στον τουριστικό τομέα.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

03 Ιούν
Μετά τη χθεσινή “κατάκτηση” των 670 μονάδων αναμένουμε την αντίδραση των θεσμικών σήμερα. Στους ιδιώτες είχε προσφερθεί μέσω της συσσώρευσης το δικαίωμα της περισυλλογής για το δίκαιο των αποτιμήσεων των μετοχών που έχουν στο μάτι και αν υπάρξει υποχώρηση, το διάστημα για να σκεφτούν πριν κινηθούν θα μεγαλώσει. Αν συνεχιστεί η άνοδος θα πιεστούν για ...
Συνεχίστε την ανάγνωση
03 Ιούν
Οι τραπεζικές αρχές της Νέας Υόρκης έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις σχέσεις της Deutsche Bank με τον Τζέφρι Έπστιν, όπως μεταδίδουν οι New York Times επικαλούμενιο καλά πληροφορημένες πηγές. 

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

03 Ιούν
Τις θέσεις των επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες σε Επιχειρηματικά Πάρκα και Βιομηχανικές Περιοχές, εν όψει της αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου που διέπει την λειτουργία τους, διατυπώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων σε ΒΙΠΕ (ΠΑΣΕΒΙΠΕ), επισημαίνοντας ότι στόχος είναι το αμοιβαίο όφελος και η συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς διαχείρισης των περιοχών αυτών.

Πηγή από: http ...

Συνεχίστε την ανάγνωση
03 Ιούν
Στη δεύτερη σύνοδο της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου, οι επενδυτές κίνησαν τον FTSE25 σε θετικό πεδίο μόνιμα. Τον έκλεισαν τελικά, 37,10 μονάδες ψηλότερα. Το ελάχιστο σημειώθηκε στο άνοιγμα και ήταν οι 1589,40 μονάδες. Το μέγιστο, οι 1621,26 μονάδες, εμφανίστηκε στις 11:55. Στις 17:01 τον είχαν οδηγήσει στις 1614,39. Το ...
Συνεχίστε την ανάγνωση