09 Δεκ
Οριστικό τέλος στο έκτακτο πρόγραμμα αντιμετώπισης της πανδημίας της ΕΚΤ, PEPP, ίσως τελικά να δοθεί τον Μάρτιο, αφού είναι δύσκολη η συμφωνία για την επέκτασή του μετά και την εκτίναξη του πληθωρισμού. Ωστόσο οι αξιωματούχοι της κεντρικής τράπεζας φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία για αύξηση των αγορών ομολόγων στο πλαίσιο του τακτικού προγράμματος αγοράς ομολόγων ...
Συνεχίστε την ανάγνωση
09 Δεκ
Το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής δημοπρασίας (e-Auction) υποβολής βελτιωμένων οικονομικών προσφορών, για την αξιοποίηση τμήματος της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

09 Δεκ
Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η μοναδική γαστρονομική έκθεση στη Ισπανία που αφορά αποκλειστικά προϊόντα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Αποτελεί πλέον την ιδανικότερη βιτρίνα για την παρουσίαση παραδοσιακών και πρωτότυπων γευστικών προϊόντων προερχομένων από τις δύο χώρες.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

09 Δεκ
Η οικονομία της Ευρωζώνης απείχε μόλις 0,5% από τα προ πανδημίας το τρίτο τρίμηνο και όλοι περίμεναν ότι στο τρέχον τρίμηνο θα πετύχαινε να υπερκαλύψει τις απώλειες. Υπολόγιζαν ωστόσο χωρίς τον... ξενοδόχο, δηλαδή τον Covid-19 που μέσα από τις μεταλλάξεις του συνεχίζει να δοκιμάζει όχι μόνο τα υγειονομικά συστήματα, αλλά και αντοχές καταναλωτών, επιχειρήσεων, κυβερνήσεων ...
Συνεχίστε την ανάγνωση
09 Δεκ
Πρόσκληση για υπογραφή ειδικής επιχειρησιακής σύμβασης για θέματα που αφορούν ζητήματα εργασιακού εκφοβισμού (σε συνέχεια του Νόμου 4808/2021 άρθρο 11-Για την Προστασία της Εργασίας - Σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής «Επιθεώρηση Εργασίας» - Κύρωση της Σύμβασης 190 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για την εξάλειψη της βίας και παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας ) απευθύνει ο σύλλογος προσωπικού της Alpha ...
Συνεχίστε την ανάγνωση
09 Δεκ
Μια κινεζική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης που ειδικεύεται στο λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, θα μπει την Παρασκευή στη «μαύρη» λίστα για τις αμερικανικές επενδύσεις.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

09 Δεκ
«Στρατηγική μας επιδίωξη στο υπουργείο Τουρισμού είναι ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης της κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη, στόχος είναι το λιμάνι της πόλης να καταστεί home port και hub για τον τουρισμό κρουαζιέρας» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

09 Δεκ
Επεκτείνονται και στις αγροτικές επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένες στη Μέση Τάση τα μέτρα προστασίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, όπως αποφασίστηκε από τα υπουργεία Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης  & Τροφίμων.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

09 Δεκ
Τρεις δημοφιλείς βελγικές τηλεοπτικές παραγωγές και μία ολλανδική διαδικτυακή δράση παγκόσμιας εμβέλειας προβάλλουν την πληθώρα των εναλλακτικών δραστηριοτήτων ευζωίας και εξατομικευμένων εμπειριών θεματικού τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα, με ασφάλεια, ποιότητα και αυθεντική ελληνική φιλοξενία, έκανε γνωστό ο ΕΟΤ.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/

09 Δεκ
Το πλέγμα δράσεων του οικονομικού επιτελείου για την ανάπτυξη νέων σύγχρονων μηχανισμών ενίσχυσης της διαφάνειας, όσο και για την ενδυνάμωση των υφιστάμενων, ανέπτυξε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας κατά την ομιλία του στο 1ο Φόρουμ Ακεραιότητας, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/