14 Φεβ
Στην εξαγωγή βύνης από ελληνικό κριθάρι προχωράει και φέτος η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πρακτική που εγκαινίασε το 2019. Στο πλαίσιο του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού που υλοποιεί τα τελευταία δώδεκα χρόνια, η εταιρεία προμηθεύεται κριθάρι από Έλληνες παραγωγούς, το βυνοποιεί στα ιδιόκτητα βυνοποιεία της στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα και με αυτό καλύπτει το 100% των αναγκών παραγωγής της στην Ελλάδα.

Πηγή από: http://www.naftemporiki.gr/